عمل بینی گوشتی

اصطلاح بینی گوشتی که در بین مردم رایج شده است به معنای بینی برگشت پذیر بعد از عمل است. و بینی هایی است که با عمل خوب نمی شوند. این تقسیم بندی مبنای علمی ندارند و این گونه بینی ها را در مجامع علمی بینی هایی با پوست ضخیم می شناسند. خصوصیت این گونه بینی ها پوست ضخیم همراه با غدد چربی فراوان در قسمت نوک بینی به همراه پهن بودن سر بینی می باشد. در این بینی ها بر خلاف نوک پهن و بزرگ، غضروف های ضعیفی دارند به نحوی که با فشار دست بر روی نوک بینی به راحتی پائین می آیند. در واقع به خاطر ضعف غضروف در این بینی ها، ساختار نگهدارنده و حمایتی بینی ضعیف است پس کوچک کردن و ضعیف کردن غضروف های این گونه بینی ها باعث افتادگی و پهن شدگی نوک بینی بعد از عمل می شود. از دیگر خصوصیات بینی گوشتی آن است که وقتی سر به عقب و بالا نگه داشته می شود به جای آنکه نوک بینی و کناره های آن حالت مثلث داشته باشند، حالت نیم دایره و یا ذوزنقه دارند. نکته دیگر در بینی های گوشتی آن است که به جای آنکه نوک بینی پهن باشد کمی بالاتر از نوک بینی پهن ترین قسمت بینی می باشد. جراحی در این بینی ها خطرناک و غیر ممکن نیست به شرطی که اصول جراحی این گونه بینی ها صحیح انجام شود. همان طور که گفته شد این گونه بینی ها ساختار غضروفی ضعیفی دارند، پس به جای برداشتن و کوچک کردن آنها باید غضروف آنها را تقویت و اصلاح کرد.
عمل بینی گوشتی

بایدها و نبایدها:

این گونه بینی ها را نمی توان بسیار کوچک کرد و نیز نمی توان بینی فانتزی به دست آورد. هم چنین نباید قوس زیاد داد. و نیز باید در نظر داشت که محل برش جراحی در این موارد مقداری نمایان است. بعد از عمل مدت طولانی تری باید چسب بزنند زیرا که تورم طولانی تری را نسبت به سایر بینی ها دارند به خصوص تورم صبحگاهی را که برای چندین ماه بعد از عمل خواهند داشت.

دستگاه های کوچک کننده بینی :

استفاده از این دستگاه ها فقط مختصری باعث فشار بر روی پوست بوده و تبخیر در پوست ایجاد می کنند و از آنجا که بر روی معضل اصلی این گونه بینی ها که همان ضعف غضروف می باشد اثری ندارند و در درمان این گونه بینی ها جایگاهی نداشته و فقط جنبه تبلیغاتی دارند .