جراحی گوش

جراحی گوش که در اصطلاح اتوپلاستی نامیده می شود ، جهت از بین بردن بد فرمی شکل لاله گوش انجام می گيرد. از مهم ترین موارد عمل لاله گوش برجستگی و بزرگی لاله گوش است. انجام این پروسه زیبایی سوالات متداولی را در بر دارد از این رو در ادامه دکتر محمد گلی ، بهترین جراح گوش در تهران ، اطلاعات مفیدی در زمینه ارائه می دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

جراحی گوش

انواع جراحی گوش

سنجاق گوش : این متد در حقیقت ، باعث نزدیک شدن گوش به سر می باشد و در مراجعه کنندگانی که گوش های برجسته ای در دو طرف چهره خود دارند اعمال می شود

کاهش اندازه گوش :  گوش های بزرگتر از اندازه طبیعی که با اختلال ماکروتیا روبرو هستند ، باعث می شود این افراد از چهره خود راضی نباشند و با جراحی گوش به کاهش اندازه این عضو خود بپردازند

برجستگی گوش : تمام داوطلبان اتوپلاستی به دنبال کوچک کردن آن نیستند ، برخی از مراجعین نیز با وجود گوش های کوچکی  که به طور مادرزادی رشد کاملی نداشته اند ، به دنبال جراحی بزرگ کردن این عضو می باشند. پزشک در این شرایط ، جراحی زیبایی گوش را در خصوص افزایش اندازه آن انجام می دهد

اقدامات قبل از جراحی زیبایی گوش

بعد از مراجعه به پزشک ، معاینه توسط ایشان و مشخص شدن در این خصوص که کاندید مناسبی به جهت اتوپلاستی می باشید ، موارد زیر می بایست انجام شود که شامل :

  • اندازه ، استقرار ، شکل و تقارن گوش ها توسط جراح گوش متبحر بررسی شود.
  • داوطلب می بایست سابقه پزشکی ، عمل های قبلی و نتایج دلخواه از جراحی گوش را به جراح اعلام کند.
  • عکس هایی از گوش و چهره بیمار ، برای تعیین نوع روش جراحی گرفته می شود.
  • جراح ، در مورد تغییرات احتمالی گوش و جزئیات جراحی همچون بهبود و مراقبت های مورد نیاز پس از این پروسیجر صحبت خواهد کرد.
  • چند هفته پیش از عمل گوش ، مصرف آسپیرین ، داروهای ضد التهاب و مکمل های گیاهی را متوقف نمایید ، زیرا در این شرایط احتمال خونریزی در حین عمل افزایش می یابد.
  • سیگار ، باعث کاهش جریان خون پوست می شود و بهبودی روندی آهسته دارد ، به همین جهت می بایست استعمال سیگار و هر گونه محصولات حاوی تنباکو و نیکوتین را قبل و بعد از عمل متوقف نمایید.

چه سنی مناسبی انجام اتوپلاستی ( جراحی گوش ) هست ؟

توصیه می شود که در سن ٦ الی ٨ سالگی عمل زیبایی گوش صورت گیرد ؛ زیرا در این سنین رشد گوش ها شروع شده و تاثیرات روانی که همسالان بر روی کودک می گذارند در این سنین شروع می شود ، بنابراین توصیه می شود که کودک را نزد جراح گوش وحلق و بينى برده و در خصوص این موضوع با وی مشورت نمایید.

آیا انجام جراحی گوش با بی هوشی است ؟

برای انجام این عمل شخص را بی هوش کرده و پس از آن به انجام فرآیند تغییر فرم را آغاز می کنند. اما پس از جراحی شخص بلافاصله به هوش آمده نکته ای که باید به آن توجه شود این است که یک شخص بالغ همراه با بیمار باشد ؛ توصیه می شود که اشخاص پس از انجام  عمل گوش به مدت زمان یک هفته از رانندگی بپرهیزند.
پس از انجام جراحی گوش چه مدت زمانی طول می کشد تا شخص بهبود یابد؟

تورم هایی که به دلیل جراحی زیبایی گوش به وجود می آید معمولا پس از 7 روز از انجام جراحی کم کم و تدریجی از بین می رود و پس از مدت دو هفته به طور تمام و کامل از بین خواهد رفت؛ اما تعیین زمان دقیق بهبودی به نوع جراحی ، تکنیک مورد استفاده و شرایط بدنی فرد بستگی دارد.

بطور کلی در روزهای ابتدایی پس از جراحی ، بیماران ممکن است دچار درد ، تورم و کبودی در ناحیه گوش شوند که با مصرف داروهای مسکن و ضدالتهاب تجویز شده توسط پزشک ، این علائم کاهش می‌یابد.

بیمار باید از هرگونه فعالیت فیزیکی شدید و خوابیدن روی گوش‌های جراحی شده پرهیز کند. پس از یک هفته ، بیشتر بخیه‌ها کشیده می‌شوند و فرد می‌تواند به فعالیت‌های روزمره بازگردد ، البته با احتیاط نسبت به آسیب دیدن ناحیه جراحی شده.
در هفته‌های بعد ، تورم به تدریج کاهش می‌یابد و شکل نهایی گوش‌ها نمایان می‌شود. مراقبت‌های پس از جراحی ، مانند استفاده از هدبند مخصوص برای محافظت از گوش‌ها و پیگیری جلسات منظم با پزشک ، اهمیت زیادی در بهبود کامل و بدون عوارض دارد.

به طور کلی ، بیمار می‌تواند پس از گذشت چند هفته تا یک ماه به فعالیت‌های ورزشی سبک بازگردد و پس از حدود سه ماه به فعالیت‌های شدیدتر مانند ورزش‌های رزمی یا تماسی ادامه دهد ، البته همه این موارد باید با تایید پزشک معالج انجام شود.

اقدامات لازم بعد از عمل گوش چيست ؟

دو روز بعد از عمل جهت معاينه مراجعه نماييد و روز هشت تا ده بعد از جراحی گوش ، بخيه ها كشيده مى شود ؛ حمام كردن را مى توان از روز دوم بعد از عمل شروع كرد ؛ حداقل به مدت ٦هفته بايد از هد بند استفاده شود.

جراحی گوش - دکتر گلی

 

نظرات بسته شده است.