جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی پروسه ای است که برای افرادی عمدتا مورد انجام قرار می گیرد که بینی آنان حالتی استخوانی داشته و تمایل دارند که فرم و شکل نهایی را بهبود ببخشند.جراحی بینی را می توان برای تمامی بینی ها مورد انجام قرار داد اما باید ابتدا نوع و جنس بینی را تشخیص دهید که بدانید کدامیک از متد برای عمل کردن بینی مناسب می باشد. به گفته دکتر محمد گلی ، بهترین جراح بینی تهران باید ابتدا از تصمیم نهایی خود اطمینان حاصل کنید که بعد از اقدام به این فرآیند دیگر راهی برای بازگشت آن وجود ندارد. عمل بینی استخوانی را می توان برای درمان و بهبود بسیاری از ایرادات ظاهری و ساختاری بینی به کار برد. اگر شما نیز توانسته اید نوع بینی خود را تشخیص دهید و قصد دارید برای زیبایی صورت خود این عمل را انجام دهید می توانید ادامه متن را با دقت مطالعه کنید که تمامی موارد مورد نیاز را به درستی رعایت کنید.

 

جراحی بینی استخوانی

 

تصور اغلب مردم بر این است که اگر یک بینی استخوانی باشد، هیچ مشکلی در نتیجه جراحی بینی یا رینوپلاستی وجود ندارد و نتیجه عمل خوب است. اما در این میان نکاتی وجود دارد که رعایت آن ها به تجربه عمل زیبای بینی شما کمک شایانی می کند. بدین منظور جهت اطلاعات بیشتر در ادامه اطلاعاتی در رابطه با جراحی بینی استخوانی بیان می کنیم.

  • آیا عوامل دیگری بر روی نتیجه عمل بینی در این ‌گونه بینی ها وجود ندارد؟
  • آیا بینی استخوانی همیشه نتیجه ی خوب و عالی دارند؟
  • بینی استخوانی چه نوع بینی است؟

قبل از پاسخ گویی به این سؤال کمی درباره ساختار بینی صحبت کنم. ساختار بینی از استخوان و غضروف تشکیل شده است. در صورتیکه بینی دارای قوز استخوانی و نیز غضروف محکمی داشته باشد، بینی استخوانی یا غضروفی نامیده می‌شود

مشخصه بینی استخوانی و تاثیر آنها در جراحی بینی استخوانی

افرادی که بینی های استخوانی دارند، اغلب دارای بینی با ساختار هرمی شکل هستند. پوست بینی این افراد نازک و دارای انعطاف پذیری بیشتری است، در نتیجه، میزان تغییرات انجام شده درعمل بینی استخوانی بیشتر بوده و اغلب نتایج بهتری حاصل می شود و رضایت بیماران بیشتر خواهد بود.

جراح بینی ماهر با به کارگیری جدیدترین تکنیک ها و با تکیه بر دانش خود، می تواند تمامی مشکلات یک بینی استخوانی را برطرف کند. در طول جراحی بینی استخوانی و با توجه به نوع پوست و میزان انعطاف پذیری پوست ، دستکاری های بیشتری بر روی پل بینی صورت می گیرد.

 

جراحی بینی استخوانی

 

علل به وجود آمدن بینی استخوانی

داشتن چهره ای زیبا، یکی از دلایل اعتماد به نفس در افراد است. از آن جایی که بینی در مرکز صورت قرار گرفته، در نتیجه یکی از مهم ترین فاکتورهای زیبایی شما محسوب می شود. افرادی که در کودکی، نوجوانی و در اثر برخورد اشیا یا تصادفات بد، شکستگی بینی داشته اند، یا به دلیل ژنتیکی و وراثتی بر روی بینیشان قوز دارند، دارای بینی استخوانی هستند.

یکی از علل به وجود آمدن بینی استخوانی ، رشد بیش از حد استخوان بینی یا ضربات وارد شده به بینی در دوران کودکی و نوجوانی است. علت ایجاد قوز بینی، عموماً خصیصه‌ خانوادگی است اما آسیب دیدن بینی مانند شکستگی بینی در به وجود آمدن آن نیز مؤثر است. تمامی موارد گفته شده دلایلی جهت انجام جراحی بینی استخوانی و رفع ایرادات آن است.

بعضی موارد آسیب در دوران کودکی است که حتی ممکن است فرد از آن اطلاع نداشته باشد به دنبال آسیب، رشد بیش از حد غضروف و استخوان بینی باعث برآمدگی یا قوز بر روی پشت بینی می‌شود.

این نوع بینی ها با برداشتن قوز بینی تغییرات زیادی خواهند داشت که باید توجه کرد که فقط برداشتن قسمت اضافه غضروف و استخوان باعث زیبایی بینی نمی‌شود و پس از آن باید ترمیم بینی و تقویت بافت های باقی مانده نیز انجام داد تا ضمن پیشگیری از عوارض بعدی بینی از استحکام کافی برخوردار باشد.

نتیجه جراحی بینی بلند و استخوانی با افتادگی نوک بینی

تکنیک های جراحی بینی استخوانی 

سالیان متوالی است که برای تغییر فرم بینی راه کار دائمی به نام عمل زیبایی بینی وجود دارد که می توان با به کار گیری دو روش باز و بسته تمامی ایرادات موجود و به همچنین درخواست بیمار را به واقعیت تبدیل کرد.هر یک از روندها مزیت و معایب مختص به خود را دارد که باید بسته به وضعیت بیمار و صلاحدید دکتر یکی از آن ها را انتخاب کرد. جراحی بینی استخوانی به روش باز ، با ایجاد یک برش در پایین ترین قسمت زیر هر دو حفره در ناحیه کلوملا ، می توان پوست را از روی بینی بلند کرد.

با انجام دادن این کار جراح بینی استخوانی می تواند بیشترین دسترسی را به ساختار داخلی بینی داشته باشد و با این مورد قادر است که هر نوع تغییر و تحول عمده تا جزئی را بر روی بینی اعمال بسازد. اما جراحی بینی استخوانی با روش بسته ، برش را درون بینی ایجاد می کند که بعد از اتمام روند یکی از مزیت های اصلی در واقع می توان به نبود اسکار و جای بخیه اشاره کرد. به یاد داشته باشید که با انجام دادن عمل بینی استخوانی با روش بسته ، جراح بینی به اندازه روش باز آزادی عمل نداشته و نمی توان با این راهکار تغییرات عمده ای را اعمال کرد.

 

جراحی بینی استخوانی

تفاوت جراحی بینی استخوانی و گوشتی :

همانطور که در متن مطالعه کردید میزان ضخامت پوست تعیین کننده نوع بینی و همچنین یکی دیگر از ریز فاکتور های انتساب استخوانی یا گوشتی مقدار غضروفی بودن دماغ است. هر چقدر پوست نازک و غضروف محکم تر باشد ، بینی را استخوانی می دانند و در غیر اینصورت گوشتی تلقی می شود. در روند جراحی استخوانی با توجه به انتخاب جراح که از کدام یک از تکنیک های عمل استخوانی بینی استفاده کند.

پس از اتمام به علت میزان کم چربی و همینطور نازک بودن پوست به راحتی می توان میزان تغییرات رخ داده شده را مشاهده کرد. به این نکته دقت داشته باشید که قوز بر روی دماغ مختص استخوانی ها نیست امکان دارد فردی بر روی بینی خود قوز داشته باشد اما به علت میزان ضخامت پوست جزو بینی های گوشتی به شمار بیاید.

تاثیر جنس پوست در جراحی بینی استخوانی

اگر پوست ضخیم باشد ظرافت ای انجام شده حین عمل زیبایی بینی بر روی نوک بینی قابل مشاهده نیست و نوک بینی مختصری گرد می شود. از طرف دیگر پوست بینی نازک باشد نامنظمی‌های زیرپوست ممکن است قابل لمس و حتی قابل مشاهده باشد. پوست ایده آل، ضخامتی بینابین دارد و نتیجه عمل بینی عالی خواهد بود.

علاوه بر ضخامت پوست، انعطاف پذیری پوست نیز در نتیجه عمل زیبایی بینی موثر است، به نحوی که پوستی که انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد به بافت زیرین خود به طور کامل می چسبد و شکل بینی را که جراح زیبایی بینی برای وی درست کرده است را بهتر نشان می دهد. در صورتیکه پوست بینی شل و ضعیف باشد، نوک بینی گرد تر همراه با تورم طولانی تری خواهند شد.

به عبارت دیگر بینی میتواند دارای قوز استخوانی و غضروفی باشد ولیکن اگر پوست ضخیمی را داشته باشد نتیجه عمل به خصوص در قسمت نوک بینی خیلی عالی نخواهد شد و صرف داشتن بینی استخوانی تضمینی برای یک جراحی زیبایی بینی عالی نیست. علل دیگری که در ایجاد نتیجه جراحی بینی استخوانی موثر است تناسب بینی با سایر اجزای صورت می باشد که باید توسط جراح زیبایی بینی رعایت شود.

 

جراحی بینی استخوانی

 

جراحی بینی استخوانی

کسانی که دارای بینی استخوانی هستند دقیقا مانند افرادی که از ظاهر بینی گوشتی خود احساس نارضایتی دارند به جراح بینی مراجعه می کنند. از دلایل این نارضایتی نامتناسب بودن بینی با اعضای صورت است. مشخصات بینی استخوانی قوز و برآمدگی های موجود که به دلالیل مختلف ژنتیکی و ارثی ایجاد شده ،است. رشد بیش از اندازه ی غضروف ها در بینی قوز بر روی پل بینی را به وجود آورده است. گاهی اوقات برآمدگی ها و کجی ها به دلیل آسیب های وارد شده در حوادث ناگوار به وجود آمده است.قوز و برآمدگی در زاویه ی نیم رخ فرد به وضوح دیده می شود.

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

  • انتخاب بهترین جراح بینی ، اولین و مهم ترین کاری است که بیماران باید قبل از رینوپلاستی انجام دهند.
  • گفتگو در رابطه با انتظاراتتان از این عمل زیبایی با جراح بینی الزامی است. صحبت در مورد توقعات، جراح بینی را از سلیقه شما آگاه کرده و موجب می شود تا ایشان در هنگام فرم دهی بینی سلیقه شما را نیز در نظر بگیرند.
  • به منظور داشتن یک عمل زیبایی ایمن و بدون خطر باید سوابق بیماری، حساسیت های دارویی و مصرف داروهای خاص را به جراح بینی خود اطلاع دهید.
  • جراح بینی یک سری آزمایش را برای بررسی وضعیت سلامت شما و تشخیص اینکه آماده انجام پروسه عمل هستيد یا خیر برای تان تجویز می کند که بايد آن ها را انجام دهید.
  • مصرف برخی داروها همچون آسپرین موجب کاهش غلظت خون و رقیق شدن آن شده و احتمال خونریزی حین عمل را افزایش می دهد، بهتر است به مدت 2 ماه از مصرف این داروها بپرهیزید.
  • عکسبرداری هایی که جراح بینی به منظور بررسی آناتومی صورت و بینی و تناسب اجزای صورت با یکدیگر برای تان تجویز می کند را انجام دهید.
  • لازم است تا افراد به مدت چند روز بعد ازانجام پروسه از رفتن به حمام خودداری کنند به همین دلیل روز قبل از عمل بینی استحمام کنید تا از رفتن به حمام بی نیاز باشید.

 

جراحی بینی استخوانی

روش جراحی بینی استخوانی

برای بهبود وضعیت دماغ با فرم استخوانی می توان از دو روش جراحی باز یا بسته بهره مند شد. جراح با انجام معاینات ابتدایی و مشاهده تمامی ایرادات به بیمار اعلام می شود که آیا رینوپلاستی مناسب می باشد یا خیر؟! بعد از این نکته با در نظر داشتن وضعیت بیمار و میزان تغییرات مورد نیاز یکی از دو تکنیک جراحی بینی استخوانی را انتخاب خواهند کرد.

  1. عمل بینی استخوانی با تکنیک باز:
    این نوع از دماغ به طور عمده به دلیل قوس بر روی تیغه بینی و افتادگی در قسمت نوک آن به سراغ جراحی بینی استخوانی می روند. به یاد داشته باشید که هر دو تکنیک برای بهبود و درمان مشکلات ظاهری و آناتومی بینی دارای مزیت های متفاوتی می باشد. رینوپلاستی استخوانی به روش باز می تواند برای برطرف شدن ایرادات کلی به کار برده شود. برای به کار گیری این روش می بایست جراح بینی با استفاده از یک برش پوست دماغ را بلند کرده و دسترسی کاملی به تمام آناتومی بینی داشته باشد که بتواند غضروف ها را به نسبت ساختار درونی در جایگاه درست و اصولی خود قرار دهد و تغییرات خواسته شده از سوی بیمار را اعمال دارد و پس از اتمام پروسه جراح با استفاده از بخیه برش ایجاد شده را می بندد.
  2. جراحی بینی استخوانی به روش بسته:
    تکنیک بسته در عمل کردن دماغ یکی از متدهای جدید به شمار می رود که جراح بینی با به کار گیری این تکنیک می تواند بدون ایجاد کردن یک برش ایرادات موجود را بهبود داد و فرم بینی استخوانی را به صورت دلخواه تغییر داد. به یاد داشته باشید که جراحی کردن بینی استخوانی اگر دارای ایرادات بسیار است بهتر است که به روش باز مورد انجام قرار بگیرد زیرا دسترسی به آناتومی داخلی از اهمیت بالایی برخوردار است و در انتخاب روش های جراحی بینی استخوانی بهتر است که به توصیه دکتر عمل بینی گوش فرا دهید.

نتیجه جراحی بینی استخوانی

دقت داشته باشید که بینی شما که از نوع استخوانی به حساب می آید می توان در نتیجه با سه حالت متفاوت روبرو شد. عبارتند از :

  • بینی فانتزی :

مورد انتخاب عده بسیاری از متقاضیان است که تمایل دارند فاصله نوک بین با لب بالایی بیشتر از 100 درجه باشد. شایان ذکر است که این نوع با گونه های خوکی یا نمونه هایی که قوس بسیاری را شامل می شوند متفاوت است.

  • بینی طبیعی :

این مدل عمدتا انتخاب اکثریت افراد است زیرا حالتی است که هم مورد نظر آقایان و همچنین خانم ها می باشد. این بدان معنا است که فرم بینی با توجه به حالت چهره افراد قابل انجام است و میزان فاصله نوک بینی با لب بالایی حدودا 90 درجه است و حالتی نرمال و طبیعی بدون قوس و سربالایی را دارد. این مدل بیشتر انتخاب افرادی است که تمایل دارند کمتر کسی متوجه این امر شوند که جراحی بینی استخوانی به شکل طبیعی انجام داده اند.

نکته قابل ذکر : در فرم بینی های استخوانی این امر قابل ذکر است که هر دو حالت قید شده برای این بینی ها قابل انجام است. تنها بستگی دارد که فرد به کدام مدل از بینی تمایل دارد.

 

جراحی بینی استخوانی

تناسب و هماهنگی بینی با سایر اجزای صورت

عمل بینی موفق است که بعد از جراحی ، بینی با سایر اجزای صورت شما هماهنگی داشته باشد. زمانی که فردی بعد از انجام جراحی بینی استخوانی ، ظاهری زیباتر پیدا کند، قطعا میزان رضایت و اعتماد به نفس بیمار به نسبت قبل از جراحی چند برابر خواهد شد.

بینی بیشترین تاثیر را بر روی ظاهر شما دارد. افرادی که دارای قوز بینی هستند، در طبقه بندی عمل زیبایی بینی استخوانی قرار می گیرند.

آیا بینی استخوانی پس از جراحی باز می گردد؟

مراقبت بعد از جراحی بینی به شدت در نتیجه جراح بینی بستگی دارد و اگر بعد از جراحی درمان مناسب انجام شود این اتفاق نادر به هیچ عنوان در افراد صورت نمی گیرد. تمامی علائم جراحی زیبایی بینی استخوانی مانند کبودی و ورم با رعایت مراقبت های ویژه ، جایی برای نگرانی ندارد. موضوع مهم دیگر در عمل بینی، میزان کشیدگی پوست است. کشیدگی پوست در بینی های گوشتی کمتر از بینی های استخوانی است و اغلب پاسخ خوبی به این عمل داده نمی شود.

 

جراحی بینی استخوانی

اقدامات پس از جراحی بینی استخوانی

  • استفاده از کمپرس یخ : این کمپرس را هر یک ربع ساعت گذاشته و سپس برداشته شود. حداکثر مدت استفاده از کمپرس سرد 2 تا 3 روز بعد از عمل میباشد.
  • مصرف آنتی بیوتیک : کپسول آنتی بیوتیک را (هر 8 ساعت یک عدد) تا یک هفته مصرف نمایید و قرص سرماخوردگی ( هر 6 ساعت یک عدد ) را جهت کاهش عطسه و آب ریزش از بینی تا 5 روز بعد از درآوردن پانسمان داخل بینی ادامه دهید.
    استحمام بعد از انجام پروسه : بعد از عمل ، روی بینی اسپیلنت یا به اصطلاح گچ بینی به همراه چسب زده می شود.این پانسمان می بایست یک هفته بر روی بینی باشد، در صورتیکه این پانسمان خیس شود,احتمال بلند شدن و افتادن آن وجود دارد که این مسئله باعث می شود که روی نتیجه ی عمل بینی اثر بگذارد.
  • داروهای تجویز شده بعد از عمل زیبایی بینی :داروهای تجویز شده بعد از جراحی بینی استخوانی را باید بعد از شروع رژیم غذایی حدود 6 ساعت بعد از عمل جراحی زیبایی شروع کرد.این داروها شامل کپسول های آنتی بیوتیک و قرص های مسکن و قرص های سرماخوردگی و قطره بینی و نیز آمپول های دگزامتازون جهت کاهش تورم صورت میباشد.
  • ماساژ بینی بعد از انجام پروسه عمل : با استفاده از شست 2 دست از بالا به پایین بینی ، كنار هاى بينى را ماساژ دهید. انگشت شست خود را به آرامی در طرفین بینی قرار دهید و به سمت گونه ها ماساژ دهید سعی کنید بیشتر نواحی استخوانی را تحت فشار قرار دهید. ماساژ بینی باید طوری باشد که بینی شما به کمک انگشتتان به سمت گونه ها کشیده شود.

 

جراحی بینی استخوانی

 

کدام یک از روش های جراحی بینی استخوانی نسبت به دیگری برتری دارند ؟

بارزترین تفاوت میان جراحی باز و بسته بینی ، ناحیه ایجاد برش می باشد و تفاوت دیگری با یکدیگر ندارند ؛ بنابراین این دو روش نسبت به یکدیگر برتری نداشته و با توجه به شرایط بیماران یکی از این دو روش توسط جراح بینی انتخاب می گردد.

آیا پوست نازک بینی ، پروسه عمل را با مشکل مواجه می کند ؟

یکی از مهم ترین عوامل موثر در نتیجه رینوپلاستی پوست بینی هست ، به همین علت بینی های استخوانی از جراحی زیبایی بینی نتیجه ای مطلوب دریافت می کنند ؛ اما لازم به ذکر می باشد که پوست بسیار نازک نیز کار جراح بینی را سخت می کند ، چرا که كوچك ترين ایرادات بینی را نشان می دهد.

سوالات رایج جراحی بینی استخوانی و پاسخ بهترین جراح بینی تهران

آیا افرادی که جراحی زیبایی بینی انجام داده اند ، باید در دوره نقاهت عمل بینی از دستورالعمل های خاصی استفاده کنند ؟

بله ، در بخش اقدامات پس از عمل زیبایی بینی به طور مفصل در این باره توضیح داده ایم.

دوره نقاهت رینوپلاستی چقدر است ؟

در حال حاضر با توجه به تکنیک های نوین عمل در بینی ، دوره نقاهت جراحی زیبایی بینی بین 7 الی 10 روز می باشد و بیماران پس از گذشت این مدت می توانند به انجام فعالیت های روزانه خود بپردازند.

مدت زمان انجام عمل در بینی چقدر است ؟

مدت زمان مورد نیاز جهت انجام رینوپلاستی ، با توجه میزان گستردگی آن متفاوت هست ؛ اما در حالت کلی می توان گفت این پروسه به 1 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد.

آیا آلرژی با انجام عمل رینوپلاستی درمان می شود ؟

خیر ، انجام عمل زیبایی بینی تاثیری بر روی بهبود آلرژی ندارد.

آیا امکان انجام همزمان جراحی زیبایی و درمانی بینی وجود دارد ؟

بله ، تنها در این صورت ممکن است مدت زمان عمل افزایش یابد.

آیا بانوان در دوران شیردهی می توانند عمل زیبایی بینی انجام دهند ؟

بله ، انجام جراحی زیبایی بینی در دوران شیردهی ایراد ندارد ؛ تنها بانوان باید توجه کنند زمانی که اثر داروی بیهوشی به طور کامل از بین رفت به فرزند خود شیر بدهند.

آیا بانوان در دوران باردرای می توانند رینوپلاستی انجام دهند ؟

خیر.

آیا قوز بینی های استخوانی پس از گذشت مدتی از عمل باز آن ، می گردد ؟

خیر ، احتمال بازگشت قوز بینی های استخوانی پس از جراحی زیبایی بینی وجود ندارد ؛ بنابراین بیماران در این باره نگران نباشند.

 

 

انتخاب جراح جراحی بینی استخوانی

انتخاب جراح بینی بسیار مهم است تعدادی از افرادی که به مطب مراجعه می کنند به راحتی و سادگی تصمیم به عمل جراحی می گیرند. علت آن است که یکی از بستگان یا دوستان آنها توسط جراح زیبایی بینی عمل شده و از نتیجه عمل راضی هستنند به این خاطر به نتیجه عمل بینی اطمینان خاطر دارند و جراح بینی خود را انتخاب می کنند.

به این خاطر معرفی دوستان یا بستگان یکی از راه های مهم شناخت جراح بينى است. راه شناخت دیگر مراجعه به مطب بهترین پزشک تهران و آشنا شدن و گفتگو با بیماران عمل شده قبلی توسط جراح زیبایی بینی است. در مطب با بیماران قدیمی تر نیز آشنا می شوید و نمونه کارهای افرادی که دارای بینی استخوانی بوده اند را قبل و بعد از عمل با دقت برسی کنید.

در این گونه موارد با طرح کلی جراح بینی آشنا شده و می توانید سوالاتی را در مورد مسائل بعد از عمل مانند درد بینی یا مسائل دیگر بپرسید. نکته ای که در این موارد مهم است آن است که باید عکس قبل از عمل بیمار را از وی بخواهید تا بهتر بتوانید نتیجه عمل را مشخص کنید. چرا که تمامی بینی ها نتایج یکسان ندارد و بینی های گوشتی با پوست ضخیم با زیبایی بینی های استخوانی متفاوت است.

درد جراحی بینی استخوانی بیشتر است یا عمل بینی گوشتی ؟

روند اعمال تغییرات بر روی بینی با درد و ناراحتی خاصی همراه نیست در نتیجه در جواب به این پرسش باید به اطلاع رساند که تفاوت آنچنانی با یکدیگر ندارند.هرچند شاید تا به حال در مقالات دیگر مشاهده کرده باشید که در عمل زیبایی بینی استخوانی به دلیل ایجاد تغییر بر روی استخوان دردناک خواهد بود. اما این حالت را می توان با استفاده از داروهای تجویز شده توسط جراح بینی کنترل کنید و دردی را متحمل نشوید.

نکات الزامی در ارتباط با انواع بینی در رینوپلاستی 

تفاوت اصلی در بینی به میزان ضخامت پوست آنان بستگی دارند.در بینی های استخوانی ضخامت کم است و در بینی های گوشتی ضخامت پوست بیشتر است و این منجر می شود برخی پیامدهای بعد از جراحی بینی را بیشتر شاهد باشید. البته با تکیه به تجربه و مهارت دکتر عمل بینی می توان تمامی موارد رخ داده را مدیریت کرد. با انتخاب جراح باتجربه و ماهر می توانید بهترین نتیجه را از روند پیش رو دریافت کنید.

کاهش درد بعد از عمل زیبایی بینی استخوانی

همانطور که می دانید برای داشتن بینی متناسب با اجزا صورت بهترین راه کار و داشتن نتیجه ای دائمی ، انجام دادن جراحی بینی است. در این پروسه جراح بینی با انجام برخی تغییرات بر روی پوست و استخوان می توانید فرم جدید را متناسب با فرم صورت به وجود بیاورد. از همین رو ممکن است که فرد بعد از مراجعه به منزل درد و ناراحتی متحمل شود؛ برای این وضعیت که یکی از موارد طبیعی عوارض بعد از رینوپلاستی می باشد. به راحتی می توانید با استفاده از کمپرس های سرد یا گرم ، مصرف داروهای تجویز شده در صورت مشاهده درد؛ قادر هستید درد رخ داده را کنترل کنید.

 

جراحی بینی استخوانی

هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران

تعیین هزینه عمل بینی استخوانی به موارد زیر بستگی داشته و بعد از معاینه بیمار مشخص می گردد.

میزان ایرادات بینی : هرچه ایراد و اشکالات موجود در بینی بیشتر باشد، جراحی زیبایی آن ، سخت تر خواهد بود. به همین دلیل هزینه جراحی یک بینی استخوانی با ایرادات شدید بیشتر از جراحی یکی بینی استخوانی با ایرادات کم و خفیف است.

  • تجربه جراح بینی
  • هزینه داروها
  • هزینه بیمارستان یا کلینیک.

جراحی بینی استخوانی در بارداری

یکی از مواردی که در آزمایش خون برای بانوان عزیز چک می شود تست بارداری آنان می باشد که در حین عمل بینی استخوانی فرد مراجعه کننده حامله نباشد. به همین دلیل است که در اقدامات قبل از رینوپلاستی تاکید می شود آزمایش های درخواست شده را به موقع به دکتر عمل بینی استخوانی تحویل دهید که اگر در دوران بارداری هستید زمان بهتری را برای شما در نظر داشته باشد. جراحی بینی روندی ایمن و کم تهاجم است اما به یاد داشته باشید که در این پروسه برای اینکه فرد دردی را متحمل نشود از بیهوشی عمومی یا بی حسی استفاده می شود که این مواد برای سلامت جنین و مادر می تواند مضر باشد.

در نتیجه بهتر است جراحی بینی استخوانی را به بعد از زایمان خود موکول کنید که با خیالی راحت انجام بپزید. از طرفی در دوران حاملگی به دلیل اینکه هورمون ها همگی به هم میریزد ممکن است بینی دچار تورم شود در نتیجه همان بهتر است که صبر داشته باشید و در زمانی بهتر قصد تغییر فرم دماغ را عملی بسازید.

رژیم غذایی بعد از جراحی بینی لازم است ؟

پس از بسیاری از عمل ها بهتر است که از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. اما در دوره نقاهت عمل بینی استخوانی نیازی به دریافت برنامه غذایی و رژیم نخواهید داشت. همین که بدانید کدام مواد خوراکی می تواند به بهبودی شما سرعت ببخشد کفایت می کند. به علاوه می دانید که ید در غذا می تواند موجب افزایش تورم و التهاب بشود از همین رو استفاده از نمک را در هر وعده غذایی را کم کنید و به یاد داشته باشید جهت پیشگیری از وارد آمدن فشار به فک و بینی از مواد غذایی نرم بهتر است استفاده کنید.

نظرات بسته شده است.